Članci

Mr Vuk Radojević: Spremni smo da budemo partneri svima koji žele da investiraju u Vojvodinu

 Izvor: www.vojvodina.gov.rs

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr Vuk Radojević razgovarao je danas sa predstavnicima kompanije Ferero, koje je predvodio William Fulci.

U ovom susretu u Pokrajinskoj vladi, predstavljen je projekat Ferero za Srbiju u okviru memoranduma koji, ova vodeća internacionalna kompanija u konditorskoj industriji, ima potpisan sa Vladom Srbije.


Svojim bogatim iskustvom u razvoju i upravljanju poljoprivrednim projektima, posebno u domenu uzgoja lešnika, Ferero predstavlja izuzetnog investitora i partnera u našoj zemlji.

Resorni sekretar Radojević istakao je da nova Pokrajinska vlada podržava sve investicije, koje su u interesu razvoja poljoprivrede, a koje su na teritoriji naše pokrajine.

„Nova Pokrajinska vlada imaće jedinstvenu i konzistentnu agrarnu politiku sa republičkom Vladom i resornim ministarstvom za poljoprivredu. Sinhrono delovanje biće prepoznatljivo i u kontekstu privlačenja investicija, kako inostranih, tako i domaćih“, naglasio je mr Radojević i istakao da je namera pokrajinske administracije da bude partner svima onima koji su zainteresovani i spremni da investiraju u Vojvodinu.

Radojević i Fulci složili su se da je stalno unapređivanje saradnje neophodan činilac za uspešnu realizaciju jednog projekta. Predstavnici kompanije Ferero izneli su uverenje da pokrajinska administracija može doprineti pozitivnom rešavanju nedoumica i problema, koji se pojavljuju kao deo poslovanja ove kompanije.

KALENDAR AKTIVNOSTI

VREMENSKA PROGNOZA

CRKVENI KALENDAR

KURSNA LISTA

Konvertor valuta

Cene Septembar 2015